21 Kasım 2008 Cuma

Amerika Otelleri Baymont Inn And Suites 4 Yıldızlı



4 katlı, 152 oda kapasiteli otel 4 Yıldızlı otel klasmanındadır. Odalar son derece konforlu ve modern bir şekilde dekore edilmiştir.

Oda Özellikleri: Odalarda; Klima, buzdolabı, ütü, direkt telefon, mini bar, televizyon, kablolu ve uydu yayını, mikrodalga fırın, kahve makinesi, internet bağlantısı, banyo, küvet, tuvalet ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Otelde; Resepsiyon hizmetleri, oda servisi, internet bağlantısı, gazete servisi, duman ve yangın alarmı, televizyon odası, oyun merkezi, çamaşırhane, kuru temizleme, bebek bakıcısı, otopark hizmetleri sunulmaktadır.

Spor & Eğlence: Otel içerisinde; Yüzme havuzu, sauna-masaj, fitness merkezi ve çeşitli su sporlarından faydalanabilirsiniz.

Yeme & İçme: Baymont Inn And Suites Miami Airport içersinde 3 adet restaurant, 1 adet havuzbaşı bar, lobi bar, pastane ve pub bulunmaktadır.

Lokasyon: Baymont Inn And Suites Miami Airport; Havaalnına 5 km mesafede, şehir merkezine yakın konumdadır. Ayrıca Otel alış veriş ve plajlara da yakındır.
ALINTI

Hiç yorum yok: